ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

 • Ευχαριστούμε τον κ. Ευστάθιο Λαζαρίδη ο οποίος εκπροσωπώντας την επιχείρηση ειδών καθαρισμού L.S.equip Εξοπλισμοί Καταστημάτων, πρoσέφερε το ποσό των 300 Ε στην Ομάδα Περιβαλλοντικής Αγωγής του Φιλίππειου 1ου Γυμνασίου Βέροιας, για την οικονομική στήριξη της Ομάδας και την προώθηση των δράσεων και των στόχων της.
 • Ευχαριστούμε τον κ. Κρυσταλλόπουλο Ιωάννη για την προσφορά του ποσού των 500 Ε για την οικονομική στήριξη του προγράμματος της Ομάδας μας και την προώθηση των δράσεων και των στόχων της.
 • Ευχαριστούμε τη Marfin Bank και το υποκατάστημα Βεροίας για την προσφορά 1500 Ε. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την υποδιευθύντρια κ. Ιωάννα Σκούταρη για το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε σχετικά με τις δράσεις της Ομάδας μας.
 • Ευχαριστούμε τον Όμιλο Επιχειρήσεων Αρβανιτίδη για την προσφορά 500 Ε για την οικονομική στήριξη των δραστηριοτήτων της Ομάδας μας.
 • Ευχαριστούμε τον κ. Ευστάθιο Λαζαρίδη ο οποίος εκπροσωπώντας την επιχείρηση ειδών καθαρισμού L.S.equip Εξοπλισμοί Καταστημάτων, πρoσέφερε μεγάλες πλαστικές σακούλες και γάντια μιας χρήσεως προκειμένου η Ομάδα μας να υλοποιήσει την προγραμματισμένη δραστηριότητα καθαρισμού των σκουπιδιών στο  Άλσος Παπάγου.
 • Ευχαριστούμε το Διευθυντή του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Γκαμπέση για την παραχώρηση μικρού λεωφορείου στην Ομάδα μας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη δραστηριότητα καθαρισμού των σκουπιδιών σε περιοχή δίπλα στον Αλιάκμονα.

Ευχόμαστε οι παραπάνω προσφορές να βρουν κι άλλους μιμητές.

 • Τα μέλη και οι υπεύθυνες καθηγήτριες της Περιβαλλοντικής Ομάδας του σχολείου μας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την καθηγήτρια γραφικών τεχνών  του ΕΠΑΛ Βέροιας κ. Ζαχαροπούλου Γεωργία για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε καθ΄όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς (2010-2011). Η κ. Ζαχαροπούλου, με πολλή φαντασία και δημιουργική διάθεση, μας καθοδήγησε και συνεργάστηκε μαζί μας, στα πλαίσια της φετινής εργασίας μας με θέμα «Το Δέντρο». Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας ήταν η κατασκευή τρισδιάστατου ομοιώματος δέντρου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές δράσεις της ομάδας μας. Την ευχαριστούμε θερμά και της ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στο δημιουργικό της έργο.
 • Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την ευγενική προσφορά βολβών στην Ομάδα μας προκειμένου να τους υποβάλουμε σε φορτσάρισμα και να τους διαθέσουμε στο σχολείο για πώληση.  Ακόμη ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την κάλυψη εξ ολοκλήρου των εξόδων για την κατασκευή του κάδου χουμοποίησης της Ομάδας μας που εγκαταστήσαμε στην αυλή του σχολείου.
 • Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας που ενίσχυσαν το παζάρι των φορτσαρισμένων από την Ομάδα μας βολβωδών με την αγορά φυτών. Τα έσοδα διατέθηκαν στους Γιατρούς του Κόσμου.
 • Ευχαριστούμε την καθηγήτρια κ. Σουλιώτη για τον κισσό που μας πρόσφερε προκειμένου να φυτευτεί στην αυλή του σχολείου μας.
 • Ευχαριστούμε την κ. Τασούλα που μας βοήθησε κατά τη φύτευση των αρωματικών φυτών στην αυλή του σχολείου μας και που πάντα είναι πρόθυμη να ποτίσει τα φυτά μας!

2 Σχόλια

 1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΠΟΥΖΙΚΑ Θ. ΚΑΙ ΛΙΛΙΑ Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

  ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ , ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 2. Εμείς ευχαριστούμε για τη στήριξη, υλική και μη, και, κυρίως, για την εμπιστοσύνη που δείξατε απέναντί μας. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πως οι γονείς στέκονται δίπλα μας έτοιμοι να ενισχύσουν το έργο μας και να προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια.

  Οι υπεύθυνοι καθηγητές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: